Welkom!

bob

De laatste tijd ben ik meer en meer overtuigd geraakt van de kracht en de mogelijkheden van huidige Building Information Modelling (BIM) technieken. Vandaag de dag staat BIM voor het afbreken van barrières en het verregaand verbeteren van de communicatie tussen de verschillende leden van de ontwerp- en bouw teams door het verstrekken van uiterst consistente betrouwbare projectinformatie. BIM faciliteert een uitstekende afstemming van het werk van architecten, ingenieurs, bouw-professionals, beheerders en eigenaren.

Mijn enthousiasme voor BIM heeft de laatste tijd een enorme vlucht genomen. Ik ontdek dagelijks nieuwe dingen en die maken BIM alleen maar interessanter. Dit enthousiasme ligt dan ook ten grondslag aan BIMPoint.nl en het starten van een weblog over BIM. Op de weblog deel ik mijn ervaringen maar ben ik ook opzoek naar de ervaringen van mijn lezers. Zoals gezegd, ik leer iedere dag wat bij.

bimpoint.nl is een initiatief van Kleuters bouwtechnologie.

Bijdragen aan deze site?

  • Wil je reageren op deze site of heb je suggesties voor een onderwerp of artikel?
    Laat het me dan eenvoudig weten via de comments of via het contactformulier.

    Je ontvangt in alle gevallen een persoonlijke reactie en het is mogelijk het begin van een vruchtbare samenwerking!

RSS Feed…

  • Er wordt op dit moment nog gewerkt aan een RSS feed service voor deze site.

    Wil je op de hoogte worden gehouden van het 'live' gaan van de RSS service? Geef dit dan even door via het contactformulier en je ontvangt bericht zodra ze beschikbaar is.