KLEUTERS BOUWTECHNOLOGIE

WAT WE DOEN

Dít maakt ons uniek:

3D COMPLEX GEOMETRY ENGINEERING

Wij zijn als geen ander thuis in de wereld van 3D complexe geometrie. Onze geruime kennis en ervaring op het gebied van 3D complex tekenwerk zetten we graag voor u in om uiterst efficiënt en daar waar het kan en mag slim en rationeel met de ons geboden projectuitdagingen om te gaan.

PROJECTBETROKKENHEID   VAN A TOT Z

Onze projectbetrokkenheid beperkt zich doorgaans niet tot de concept- en/of ontwerpfase. Aansluitend de engineeringfase brengen wij een project graag tot een goed einde door ook de productie en montage met volle aandacht te begeleiden.

BIM is more than ready

Kleuters bouwtechnologie is up-to-date met de meest recente en geavanceerde ontwikkelingen op het gebied van BIM-management. Tekenpakketten als Autodeks Revit, Rhinoceros en Tekla Structures stellen ons in staat om aansluiting te vinden op elke denkbare projectomgeving.

ALTIJD PARAAT

Onze inzet is flexibel. Vanuit Willemstad of desgewenst op locatie. Wij geloven in korte lijnen en hechten grote waarde aan heldere en duidelijke communicatie. In de praktijk uit zich dat in veelvuldig gebruik van “scherm-delen” waardoor alle teamleden, van projectleider tot monteur, toegang krijgen tot de informatie uit de 3D projectmodellen.

Wie we zijn

Ervaring Passie Gedreven Onafhankelijk

Kleuters bouwtechnologie is opgericht door ir. B.H.M. (Bob) Kleuters.

Bob Kleuters is een ervaren bouwkundig ontwerper op het gebied van moderne bouwsystemen en toepassing van eigentijdse bouw-materialen. Zijn passie ligt in het ontwikkelen van sterke concepten en ontwerpen voor dak- en gevelconstructies waarbij functionaliteit en verschijningsvorm hand in hand gaan.

Kleuters bouwtechnologie opereert in de rol van onafhankelijk adviseur. Hij geeft ontwerpadvies op onder andere het gebied van bouwkundige aansluitingen, toe te passen materialen, geometrische coördinatie, maatvoering en toetsing van ontwerpen aan de regels van het bouwbesluit. Het gebruik van geavanceerde teken- en modelleertechnieken stelt hem instaat ontwerpen tot in het kleinste detail uit te werken. Ook maakt hij veelvuldig gebruik van 3D schematiseringen en visualisaties ten einde (tussentijds) helderheid te verschaffen in de organisatie van het ontwerp en haar geometrische complexiteit.

Onder zijn klanten scharen zich (particuliere) opdrachtgevers, architecten, projectontwikkelaars, producenten van bouwsystemen en (bouwkundige) adviesbureaus.

  • 25+ jaar ervaring
  • Passie
  • Gedrevenheid
  • Onafhankelijk

Projecten

Waar we trots op zijn

Contact

Voorstraat 35 - 4797 BE Willemstad - +31 (0)6 4302 4203