Ontvangstruimte Tavenu-Schilpen Maasland

Böhtlingk architectuur tekende voor het ontwerp van de nieuwe ontvangstruimte tussen het Dorpsmuseum “de Schilpen” en de Galerie het “Tavenu”. Het ontwerp bestaat uit een glazen ruimte die de beide monumentale panden fysiek met elkaar verbindt. Het platte dak is door een strook glas van beide panden los gehouden, waardoor de oude gevels volledig zichtbaar blijven.

Glasdesign verwierf de opdracht voor het engineeren, produceren en monteren van deze speciale glasconstructie.

Bob Kleuters werd vanaf start engineering betrokken bij het projectteam van Glasdesign. Hij verzorgt de algehele systeemcoördinatie en levert de benodigde productie- en montage documentatie.

Project
Ontvangstruimte Tavenu-Schilpen, Maasland
2013

Locatie
51.935387,4.271221

Opdrachtgever
Glasdesign

Architect
Böhtlingk architectuur